top of page

Om oss

Norges Badstulaug er en frivillig forening som jobber for å fremme en raus og åpen badstukultur, og opplyse om badstuas gleder og helseeffekt. Foreningens formål er å fremme og styrke badstukultur og allmenhetens tilgang til badstue, og gjennom dette bidra til god folkehelse og lavterskel friluftsliv.

Alle kan bli medlem av foreningen, både privatpersoner, bedrifter og ideelle organisasjoner.

 

Norges Badstulaug er medlem av ISA, The International Sauna Association.

generalsekretær

Stig Arild Pettersen.jpg

Stig Arild Pettersen er generalsekretær i Norges Badstulaug, Han har ansvar for daglig drift og kontakt med medlemmene, og holder til i Isfjorden i Møre og Romsdal. Du kan nå ham på 98622260 eller post@norgesbadstulaug.no

Styret

Styret i Norges Badstulaug består av norges mest dedikerte badstuentusiaster og -eksperter. 

 

lasse.2.jpg

Lasse Eriksener styreleder i Norges Badstulaug, og styremedlem i The International Sauna Association. Til daglig leder han spaet ved Farris Bad i Larvik. Lasse har i mange år delt badstuglede med en hel verden gjennom kurs, foredrag og konkurranser.

2386036132645707673_IMG_3519.jpeg

Ragna Marie Fjelder styrets nestleder, og har vært generalsekretær i Oslo Badstuforening, som er Norges største ideelle badstuforening, siden siden 2019.

Mikkel Aaland.jpg

Mikkel Aalander norsk-amerikansk fotograf og forfatter, og har skrevet den store kultboka innenfor badstue; Sweat, The Illustrated History and Description of the Finnish Sauna, Russian Bania, Islamic Hammam, Japanese Mushi-Buro, Mexican Temescal, and American Indian & Eskimo Sweatlodge og produsert dokumentarserien "The Perfect Sweat". Han deler tiden sin mellom Ulefoss og San Francisco. Les mer på mikkelaaland.com

Erlend Mogård-Larsen.jpeg

Erlend Mogård-Larsen er kulturentreprenør og jobber til daglig med prosjektet SALT Art & Music på Langkaia i Oslo, der Norges største badstue Árdna befinner seg. Han har i mange år samarbeidet med den finske saunaarkitekten Sami Rintala, og står også bak prosjekter som Havet Arena i Trondheim, spabåten Vulkana og Trænafestivalen.

birgitte.JPG

BIRGITTE VON HIRSCHer bygningsingeniør, badstuentusiast, aufgussnyter, isbader og skogsnymfe. Har jobbet med flere badstuprosjekter og er opptatt av badstuas positive bidrag til folkehelsen.

Torbjørn.png

Torbjørn Scheieer arkitekt med tilhold i Stavern, og en ivrig forkjemper for badstukultur og badstuas kulturhistorie.

Sigrid Vesaas er arkitekt og styreleder i Oslo Badstuforening.

Hanne Hendine Berg er badstumester ved Son Spa.

Erik Stange Ankre er daglig leder i Pust Tromsø.

Arve Vannebo er styreleder i Ælvebadstua i Drammen.

bottom of page